Workshops en coaching

Zaina's workshops en coaching

ZAINAS handgemaakt biedt naast lekkers op basis van arganolie ook een aantal workshops en coachingen aan.

Ik ben opvoeder van opleiding en heb een aantal jaren in het sociaal werkveld gewerkt. Deze opleiding heeft me een breed theoretisch kader geboden wat betreft de struikelblokken die we, al opgroeiend, kunnen tegenkomen.

In het werkveld zelf heb ik met zowel kinderen, jongeren als volwassenen gewerkt. Dit heeft mij een beeld gegeven van waar er op dit moment vooral nood aan is binnen onze maatschappij. Ik heb een aantal sociaal maatschappelijke projecten uitgebouwd die bij deze noden aansluiten. Klik op de volgende linken om over elk van deze projecten te lezen:

Zaina motiveert

Zaina coacht

Zaina vertelt

Daarnaast biedt ik voor alle thema’s die te maken hebben met eeuwenoude technologie├źn, Marokko, of de Marokkaanse cultuur uit het Atlas gebergte een argan demo aan. Dit houd in dat ik met mijn stenen handmolen op locatie argan kom malen en/of persen. Lees meer over Zaina’s argan demo.

Ten slotte biedt ik ook kookworkshops aan voor mensen die graag willen leren ‘koken’ met arganolie. Lees meer over Zaina kookt.